top of page

Retour & levering

Het logistieke plaatje

Retourneren

Uiteraard willen wij dat u tevreden bent met uw aankopen en vernemen wij het graag als u mogelijk producten wilt retourneren. In Nederland wordt u ook beschermd door de wet “koop op afstand”. Dit betekent dat u zonder opgaaf van reden de bestelling binnen 14 dagen kunt retourneren. Wij vragen u dit te doen in de originele verpakking, met ongeopende flessen. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening. Mochten de (non)alcoholische dranken zijn beschadigd of niet voldoen aan de kwaliteitseisen die aan het desbetreffende product gesteld mogen worden of heeft u per abuis een onjuiste levering ontvangen dan verzoeken wij direct contact op te nemen via: Info@winkdrinks.nl.

Leveringen

Wij nemen de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van uw bestelling. Onze zendingen worden verzorgd door PostNL die ervoor zorgdragen dat de bestelling op de juiste wijze en op het door u aangegeven afleveradres worden bezorgd. Bij uw bestelling worden de verzendkosten van PostNL gehanteerd.

 

Particulier

Mocht er niemand op het bezorgadres aanwezig zijn dan zal worden geprobeerd de bestelling af te leveren bij een van uw buren. Als dit niet lukt dan zal het pakket retour worden genomen en opnieuw worden aangeboden of wordt het pakket afgeleverd bij een afleverpunt van PostNL waar u het pakket kunt afhalen. Op het moment dat u de bestelling bij ons heeft geplaatst en wij deze hebben aangemeld bij PostNL ontvangt u een bevestiging wanneer het pakket is verzonden. U kan via PostNL de bestelling in de gaten houden en precies zien wanneer deze wordt geleverd door middel van een track & trace code. Vanaf het moment van bestellen geldt een levertijd tussen de 1 en 5 werkdagen.

 

Zakelijk

Mocht er niemand op het bezorgadres aanwezig zijn dan zal het pakket retour worden genomen en opnieuw worden aangeboden of wordt het pakket afgeleverd bij een afleverpunt van PostNL waar u het pakket kunt afhalen. Op het moment dat u de bestelling bij ons heeft geplaatst en wij deze hebben aangemeld bij PostNL ontvangt u een bevestiging wanneer het pakket is verzonden. U kan via PostNL de bestelling in de gaten houden en precies zien wanneer deze wordt geleverd door middel van een track & trace code. Vanaf het moment van bestellen geldt een levertijd tussen 1 en 5 werkdagen. Bij een minimale afname van 10 dozen in de regio Amsterdam worden deze kosteloos geleverd. Bij bestellingen van minder dan 10 dozen of buiten de regio Amsterdam zullen de verzendkosten van PostNL gehanteerd worden.

 

Afhalen

Het is mogelijk om een bestelling te plaatsen en deze vervolgens af te halen. Tijdens de bestelling geven wij u de mogelijkheid om aan te geven of u de bestelling wilt afhalen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Op het moment dat de bestelling bij ons binnen is en wij deze gereed hebben gemaakt voor afhalen zenden wij een email of nemen wij telefonisch contact met u op. Het afhalen kan 7 dagen per week tijdens openingstijden: 10:00 - 17:00 uur.

 

Adresgegevens voor afhalen:

Kraaienest 3

1509 AZ Zaandam

bottom of page