top of page

Productiefout, wat nu?

Wij van Wink Drinks hebben een productiefout gemaakt. Helaas hebben we de verkeerde THT-code op onze producten gezet. In plaats van de juiste code 05/24, hebben we per ongeluk de code 05/23 op onze producten gezet. Het gevolg hiervan is dat wij deze flesjes niet meer kunnen verkopen aan onze 'normale' klanten. Maar we willen het ook niet weggooien, dus wat nu?


We weten dat voedselverspilling een groot probleem is en we willen er alles aan doen om dit te voorkomen. We willen niet dat onze producten worden weggegooid, omdat ze nog steeds veilig zijn om te consumeren. We willen echter ook niet het risico lopen dat onze klanten het product niet meer kopen, omdat ze denken dat het niet meer veilig is.


Daarom hebben we besloten om contact op te nemen met de Voedselbank Zaanstreek en te vragen of zij interesse hebben in onze producten. Gelukkig waren ze zeer geïnteresseerd en hebben we 20 dozen van onze producten aan hen kunnen schenken. We hopen dat zij hier veel mensen blij mee kunnen maken, die anders misschien niet de mogelijkheid hebben om onze producten te kopen.


We zijn ons ervan bewust dat het niet ideaal is dat we deze fout hebben gemaakt, maar we hopen dat we met deze oplossing toch iets positiefs kunnen bijdragen aan de maatschappij. We zullen er natuurlijk alles aan doen om te voorkomen dat dit in de toekomst nogmaals gebeurt en we zullen onze procedures opnieuw bekijken om te zorgen dat we dit soort fouten kunnen voorkomen.


Heb jij nog een idee waar wij ons verkeerd geproduceerde flesjes kwijt kunnen? Laat het dan vooral weten! Hier staan wij voor op. Samen naar een betere wereld! ;)
36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page