Wink Drink haar eerste drankje

Na een jaar is het zover: Wink Drinks is er over uit wat voor een drankje ze willen maken! Na een jaar lang kijken naar verschillende mogelijkheden om een eigen drankje op de markt te zetten kwam daar 'het ei van Columbus', namelijk: WASTEA!


Waar het idee van WASTEA begonnen is

Michael en Maarten, twee van de gezichten van Wink Drinks, liepen samen over de markt. Het viel hun op dat er bij de fruit boer veel ananas weg gegooid werd en vonden dat erg zonde. Met dit in het achterhoofd zijn ze naar de destilleerderij gegaan en gevraagd of er met een afvalstroom als deze misschien een drankje gemaakt kan worden. Daar was het antwoord direct 'ja' op!


Zo zijn we verder gaan denken. Want hoe maak je een drankje nou echt lekker en verkoopbaar terwijl het een afval stroom is. Gelukkig wist Allard, het brein achter de samenstelling van WASTEA, daar wel raad mee. Een zoete ananas past namelijk perfect bij een groene thee. 'Eigenlijk hoeven we verder niks meer toe te voegen om het echt lekker te maken'.


De eerste productie van WASTEA

Nu alle ideeën op tafel liggen, werd het tijd om daadwerkelijk het product te maken en te proeven.2 weergaven0 opmerkingen