Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam at mauris tempus, blandit dui nec, suscipit lacus. Maecenas eget mattis lacus. Ut et lacus velit. Mauris nulla nulla, semper non nisl id, laoreet eleifend arcu.

 

Aliquam eu lobortis metus, ac viverra turpis. Nullam facilisis volutpat eros, sed eleifend lacus luctus nec. Nam eget lacinia nibh. Cras consectetur eros lorem, in lobortis nulla molestie quis. Ut eu ullamcorper libero. Nam turpis justo, porta ultrices rhoncus id, faucibus suscipit nisl. Vivamus tincidunt quam vel ullamcorper vestibulum. Nullam nisi magna, gravida eget lacus in, ultricies volutpat lectus.

...of lees meer

WhatsApp Image 2021-11-17 at 3.25.20 PM (1)
WhatsApp Image 2021-11-17 at 3.25.20 PM (1)

press to zoom
WhatsApp Image 2021-11-17 at 3.25.20 PM (1)
WhatsApp Image 2021-11-17 at 3.25.20 PM (1)

press to zoom
1/1

The Magician

Ingrediënten
Benodigdheden
  • Groot glas

  • Barlepel

  • Barmaatje

  • Mes of dunschiller

  • Rietje

  • Flesje WASTEA Orange

  • 30 ml Vink Whisky Tripple Wood

  • 30 ml Saens Goud

  • Crushed ijs

  • Sinaasappelschil

Instructies
  1. Gebruik een groot glas en vul deze voor 3/4 met crushed ice*


  2. Voeg met een barmaatje 30 ml Vink en 30 ml Saens Goud toe


  3. Roer het geheel goed door zodat alle alcohol aan het crushed ijs plakt.


  4. Giet nu de WASTEA Orange uit tot je glas gevuld is


  5. Even roeren (en proeven) met een barlepel


  6. Garneren met een sinaasappelschil en serveer met een rietje

    *Heb je geen crushed ice, neem dan een theedoek en vul deze met ijsklontjes. Vouw de theedoek goed dicht, neem in de hand en sla de ijsklontjes voorzichtig op het aanrecht stuk.

WhatsApp Image 2021-11-17 at 3.25.22 PM (3)
WhatsApp Image 2021-11-17 at 3.25.22 PM (3)

press to zoom
WhatsApp Image 2021-11-17 at 3.25.22 PM (4)
WhatsApp Image 2021-11-17 at 3.25.22 PM (4)

press to zoom
WhatsApp Image 2021-11-17 at 3.25.22 PM (3)
WhatsApp Image 2021-11-17 at 3.25.22 PM (3)

press to zoom
1/2

The Commodore

- Verhaal over drankje - Verhaal over drankje - Verhaal over drankje - Verhaal over drankje - Verhaal over drankje - Verhaal over drankje - Verhaal over drankje - Verhaal over drankje - Verhaal over drankje - Verhaal over drankje - Verhaal over drankje

Ingrediënten
Benodigdheden
  • Groot glas

  • Barlepel

  • Barmaatje

  • Mes of dunschiller

  • Rietje

  • Flesje WASTEA Orange

  • 30 ml Vink Whisky Tripple Wood

  • 30 ml Saens Goud

  • Crushed ijs

  • Sinaasappelschil

Instructies
  1. Gebruik een groot glas en vul deze voor 3/4 met crushed ice*


  2. Voeg met een barmaatje 30 ml Vink en 30 ml Saens Goud toe


  3. Roer het geheel goed door zodat alle alcohol aan het crushed ijs plakt.


  4. Giet nu de WASTEA Orange uit tot je glas gevuld is


  5. Even roeren (en proeven) met een barlepel


  6. Garneren met een sinaasappelschil en serveer met een rietje

    *Heb je geen crushed ice, neem dan een theedoek en vul deze met ijsklontjes. Vouw de theedoek goed dicht, neem in de hand en sla de ijsklontjes voorzichtig op het aanrecht stuk.

WhatsApp Image 2021-11-17 at 3.25.20 PM (1)
WhatsApp Image 2021-11-17 at 3.25.20 PM (1)

press to zoom
WhatsApp Image 2021-11-17 at 3.25.20 PM (1)
WhatsApp Image 2021-11-17 at 3.25.20 PM (1)

press to zoom
1/1

The Godfather

- Verhaal over drankje - Verhaal over drankje - Verhaal over drankje - Verhaal over drankje - Verhaal over drankje - Verhaal over drankje - Verhaal over drankje - Verhaal over drankje - Verhaal over drankje - Verhaal over drankje - Verhaal over drankje

Ingrediënten
Benodigdheden
  • Groot glas

  • Barlepel

  • Barmaatje

  • Mes of dunschiller

  • Rietje

  • Flesje WASTEA Orange

  • 30 ml Vink Whisky Tripple Wood

  • 30 ml Saens Goud

  • Crushed ijs

  • Sinaasappelschil

Instructies
  1. Gebruik een groot glas en vul deze voor 3/4 met crushed ice*


  2. Voeg met een barmaatje 30 ml Vink en 30 ml Saens Goud toe


  3. Roer het geheel goed door zodat alle alcohol aan het crushed ijs plakt.


  4. Giet nu de WASTEA Orange uit tot je glas gevuld is


  5. Even roeren (en proeven) met een barlepel


  6. Garneren met een sinaasappelschil en serveer met een rietje

    *Heb je geen crushed ice, neem dan een theedoek en vul deze met ijsklontjes. Vouw de theedoek goed dicht, neem in de hand en sla de ijsklontjes voorzichtig op het aanrecht stuk.