
The Explorer
INGREDIËNTEN
-
Flesje WASTEA Orange
-
30 ml Conjum 25 likeur
-
20 ml Rietzanger Rum
-
Ijsklontjes
-
Sinaasappelschijf
BENODIGDHEDEN
-
Groot Gin glas
-
Barlepel
-
Barmaatje
-
Mes
-
Rietje
INSTRUCTIES
-
Gebruik een groot Gin glas en vul deze voor 3/4 met ijsblokjes
-
Voeg met een barmaatje 30 ml Conjum 25 en 20 ml Rietzanger Rum toe
-
Roer het geheel goed door zodat alle alcohol aan de ijsklontjes plakt.
-
Giet nu de WASTEA Orange uit tot je glas gevuld is
-
Even roeren (en proeven) met een barlepel
-
Garneren met een sinaasappelschijf en serveer met een rietje

The Godfather
BENODIGDHEDEN
-
Groot glas
-
Barlepel
-
Barmaatje
-
Mes of dunschiller
-
Rietje
INGREDIËNTEN
-
Flesje WASTEA Orange
-
30 ml Vink Whisky Tripple Wood
-
20 ml Saens Goud
-
Crushed ijs
-
Sinaasappelschil
INSTRUCTIES
-
Gebruik een groot glas en vul deze voor 3/4 met crushed ice
-
Voeg met een barmaatje 30 ml Vink Whisky en 20 ml Saens Goud toe
-
Roer het geheel goed door zodat alle alcohol aan het crushed ijs plakt
-
Giet nu de WASTEA Orange uit tot je glas gevuld is
-
Even roeren (en proeven) met een barlepel
-
Garneren met een sinaasappelschil en serveer met een rietje
The Magician

INGREDIËNTEN
-
Flesje WASTEA Orange
-
35 ml Friendship Caramel Vodka
-
25 ml Koningsparkiet appel & kaneel likeur
-
Ijsklontjes
-
Kaneelstokje
BENODIGDHEDEN
-
Groot Gin glas
-
Barlepel
-
Barmaatje
-
Mes
-
Rietje
INSTRUCTIES
-
Gebruik een groot Gin glas en vul deze voor 3/4 met ijsblokjes
-
Voeg met een barmaatje 35 ml Friendship Caramel Vodka en 25 ml Koningsparkiet appel & kaneel likeur toe
-
Roer het geheel goed door zodat alle alcohol aan de ijsklontjes plakt.
-
Giet nu de WASTEA Orange uit tot je glas gevuld is
-
Even roeren (en proeven) met een barlepel
-
Garneren met een kaneelstokje en serveer met een rietje